www.job2you.dk

www.job2you.dk | WordPress

 

Web-Design er ikke mit daglige job, men min passion jeg drømmer i ‘360 design og designer hele tiden nye ting. Hvorfor? fordi jeg simpelthen ikke kan lade være. Mit resume site www.job2you.dk er et mere personligt præget WP site, her kan du fine CV og Resume samt flere informationer som er rettet mere mod at “sælge” mig selv som person, jeg har haft great fun ved at lave siderne omend der er et alvorsord med omkring fleksjob.

Du kan købe temaet på Themeforest.Net

 

Med Version 15.0 nåede job2you.dk en milepæl på langt over 41 sider siden 1999. Sammenlagt med den tid og energi jeg har lagt i dette er det helt sikkert for meget, men det har ikke afholdt mig fra hele tiden at søge nye tiltag for mit domæne. Og holder man af design så er det vel ikke så galt at bruge tid på kreative og innovative hjemmesider.

 

[penci_button link=”http://www.job2you.dk” icon=”fa fa-globe” icon_position=”left” target=”_blank”]www.job2you.dk[/penci_button]

 

TEKNOLOGIER ANVENDT I PROJEKTET

 

 

CSS3
12.5%

jQuery
12.5%

Javascript
10%

Photoshop
15%

PHP
10%

MP4
5%

Wordpress
35%

 

 

[penci_related_posts title=”Måske er disse indlæg også noget for dig” number=”4″ style=”grid” align=”none” displayby=”recent_posts” orderby=”random”]

 

About the author

IT Supporter at | Website | + posts

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search