Streets of Copenhagen

[blockquote quote_type=”type1″ author_name=”- William W. Purkey.” width=”50%” float=”left”]”You’ve gottadance like there’s nobody watching, Love like you’ll never be hurt, Sing like there’s nobody listening, And live like it’s heaven on earth.” [/blockquote] Hvis du har været i København for nylig, har du måske stødt på nogle af byens smukke vægmalerier. En af dem er skabt af kunstneren ROA fra Belgien, som er en mester i at få dyrene til at se live ud på vægmalerier.

 

En multi-diciplinær artist, ROA’s work tager form på mure og bygninger, stort skalerede dyr, og, multimedia animationer.  Fokus er på meticulous technique and craft, ROA’s arbejder er stærkt inspireret omkring at få dyr til at virke som om de er levende.

ProjektOutdoor Surface” har 6 godt anerkendte muralist kunstnere, og jeg er glad for at præsentere dig nogle af deres work-in-progress.

Alle photos by Henrik Haven og Søren Solkær.

Gasværksvej 34:
ROA

ROA er fra Belgien og en mester i at tegne, male dyr der ser eksotiske og levende ud. Hans seneste værk er placeret på en skolebygning. 

 

 

[custom_button style=”btn_small btn_type1″ icon=”icon-user” target=”_blank” href=”http://roawebtumblr.com“]Official ROA Website[/custom_button]

 

 

About the author

IT Supporter at | Website | + posts

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search