Live-Grid – Special HTML5

Live-Grid – Special | HTML5

 

Front fra 2017 i opdateret 2020 version, som var tænkt som landings side da jeg gik i gang med “Life Is Digital” konceptet for mit domæne som siden har skiftet fra Version 7.0 til nu være helt oppe på Version 8.0 Med stor fokus på anderledes design i blandt andet WordPress, HTML5, jQuery og ikke mindst Adobe After Effects projekt sider med anderledes design og et approach til mere interessant showcases af hjemmesider. Et ret godt site i HTML5, som udgjorde min startside på daværende tidspunkt. Oprindeligt indeholder siden flere undersider, men jeg valgte at anvende den kun som en startside på dette tidspunkt. Generelt vil du allerede nu have opdaget at jeg ofte skifter layout på mine hjemmesider på domænet.

 

Landingssiden indeholder bare lidt af det jeg arbejder med som kreativ artist med design af websider, videoer med mere. Og giver et godt indblik i de sider jeg har lavet igennem tiden. Media & streaming er blevet en naturlig ting på nettet for at følge med den hastigt voksende teknologi inden for online design, laver jeg som en naturlig del også en del der indgår i denne kategori.

 

Teknologier anvendt i projektet

 

 

 

CSS3
12.5%

jQuery
12.5%

PHP
10%

Photoshop
15%

HTML5
40%

 

 

Igen er dette et html5 projekt med anderledes opbygning, det gør at denne også er crossbrowser venlig. Den er brugt som landingsside, for herefter at have et par links der videresender brugeren til en anden side. F. eks til en hoved side sådan er den i alle tilfælde tænkt som.

 

 

 

[penci_button link=”http://experimental.grandts.com/live-grid/” icon=”fa fa-globe” icon_position=”left” target=”_blank”]Live-Grid Special HTML5[/penci_button]

 

[penci_related_posts title=”Disse indlæg er måske også noget for dig” number=”4″ style=”grid” align=”none” displayby=”recent_posts” orderby=”random”]

 

About the author

IT Supporter at | Website | + posts

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search