Grandts. Media & Beyond | V. 12.0 – 2019 -2020
Image default
Artikler Blog

Information om grandts.com

Fra Scracth!

 

Major updates på www.grandts.com Ja faktisk starter siderne op fra scratch. Og det er sådan fint nok, blot er det ærgeligt at miste en del af mit pagerank på Google efter at have brugt en del år på at få en fin placering. Men heyy Google er jo et stort botnet anyway, so what the heck.Og så er der intet der er så sjovt for mig som at lave nyt design og nye artikler. I øvrigt bør du kigge her på artikler.grandts.com  hvis du mangler hjælp til dit WordPress websted, her er der samlet brugbare artikler som jeg vil udvide løbende. Du er også meget velkommen til at sende mig spørgsmål fra kontakt formen hvis du skulle have lyst til dette.

 

Denne version 12..0  artikler.grandts.com er den nyeste 2020 version som er oppe her allerede i december 2019. Jeg håber at den falder i mine besøgendes smag, der er skiftet meget ud i 2019 på mit websted og det vil der forventeligt også blive igennem 2020. Jeg håber dog på at denne version 12..0  artikler.grandts.com kan holde til mindst april 2021 inden der skiftets helt over på en ny version ( men det er ikke et promise)

Related posts

7 af de bedste terminal emulatorer til Windows 10

John Grandt

Den perfekte cloud-opbevaringsløsning

John Grandt

Nyttige Windows 10-registerhacks

John Grandt

Skriv en kommentar

Read previous post:
tech-how-to
Nyt Tech Artikler

Nyt Tech Artikler Som noget nyt begynder jeg på en række artikler som omhandler tekniske udfordringer med f. eks Windows...

Close