Grandts. Media & Beyond | V. 12.0 – 2019 -2020
Image default
Art Blog Blogging Streets

digital.grandts.com

“You’ve gottadance like there’s nobody watching, Love like you’ll never be hurt, Sing like there’s nobody listening, And live like it’s heaven on earth.”

- William W. Purkey

Hvis du har besøgt mit hoved domæne har du opdaget der er en hel del design i mange afskygninger. Du burde også tage et kig på denne side (digital.grandts.com) som jeg anvender til det lidt mere specielle hvad angår design og eksperimenter. Så hvis du ikke helt forstå meningen med galskaben så er det helt okay, design giver ikke altid mening og heller ikke mit gør altid. Ofte roder man bare rundt med design og finder ting som man syntes er måske cool at anvende og implementere i andet design. Derfor ryger det måske på min “bucket” liste over ting der skal afprøves. Det er så dem jeg vil smide op på denne side. God fornøjelse!

 

Skulle du mod forventning ikke få bare lidt visuelt ud af dit besøg på disse sider, så lad mig det endelig vide. Jeg tager gerne imod ris og ros (uanset rækkefølgen) Jeg forsøger på ikke at være “predictable” således at du ikke altid får det du måske forventede. Det er mit crazy gen som gør at man godt selv må tage stilling til om man syntes om disse sider eller ej. Jeg er glad for kunst, museer, galleri udstillinger og generelt alt hvad der kan betragtes som anderledes. Street Art er også en del af det som jeg finder er meget inspirerende i sig selv, hvilket du også vil kunne finde på disse sider som jeg har valgt at kalde Life Is Digital…!

 

digital.grandts.com

 

 

 

 

 

 

 

NO COMPUTERS WERE HARMED IN PRODUCING THIS SITE, THEREFORE, EACH PAGE IS UNIQUE AND HAS ITS OWN PERSONALITY AND IDIOSYNCRASIES. THE PAGES WERE PULLED BY HAND AND HAVE DIFFERENT INKS, FINISHES AND FEELS. THE SURFACE OF EACH PAGE VARIES WITH THE NATURE AND REACTIONS OF THE VARIOUS VISITORS. THIS PROCESS AND WAY OF MAKING ART IS 100% INTENTIONAL. PLEASE KEEP THIS IN MIND WHEN BROWSING A PAGE. 

 

 

 

Related posts

AMP og Grandts.Com

John Grandt

Nyt Tech Artikler

John Grandt

projekter.grandts.com

John Grandt

Skriv en kommentar

Read previous post:
404-error
404 Fejl

Får du en blank side, eller en 404 Error?   Sker det for dig kan det ofte skyldes ændringer du...

Close