Change is coming now!

Change is coming now!

Side Photo by Markus Spiske on Unsplash

Nu har jeg taget beslutningen

Jeg har ikke længere tiden til at vedligeholde mellem  8 – 10 domæner, derfor vil jeg fokusere på de vigtigste nemlig www.job4me.dk  www.hjerneskadet.com – samt www.grandts.com

Med henhold til www.grandts.com vil mine subdomains blive vedligeholdt som tiden er til det: det er bikes.grandts.comdigital.grandts.combloggen.grandts.com –  Alle eksperimentelle sider med Adobe After Effects videoer vil fremover kunne findes på experimental.grandts.com som vil indeholde alt eksperimental design.

 

Jeg elsker design, ord, fotos, animation med Adobe After Effects og så videre, men vedligehold af mange domæner føler jeg dræner mig for ideer og kunstneriske input. Min hverdag er rigeligt fyldt op med opgaver derfor er det ikke længere muligt for mig at køre med 180 i timen med design også. Det betyder at jeg må fokusere på de to vigtigste domæner og lade de andre lidt sejle, for så at opdatere ved lejlighed når tiden er til det.

Domænet og tip

Du vil på mit domæne finde demo sider som har navigation der fører til “døde links” det beklager jeg, men når der rykkes meget rundt og opdateres med nyt design, minimum 2-3 gange om året vil der unægtelig være links der ikke længere er aktive. Så venligst bemærk det er er problem du kan støde ind i ved at besøge disse demoer. Demoerne er der som inspiration og portefølje af de media designs som jeg beskæftiger mig med. Og er at betragte som en kilde til inspiration for de der også har et behov for eventuelt at få en ny hjemmeside.
 

 Good design is obvious, Great design is transparent

…Send mig feedback:

Jeg håber du kan hente inspiration fra bare nogle få af mine demoer her på www.grandts.com til at starte dit eget projekt. Selv  om der er links i de diverse demosider der ikke er aktive længere giver demoerne dog et ganske godt indtryk af både navigation og layout som du kan kigge på sammen sætningen af og dermed overveje at lave dit eget websted ud fra.

 

 

 

 

 

John Grandt. 2020

 

 

 

 

About the author

IT Supporter at | Website | + posts

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search