12 nemme måder at forenkle dit liv på

 

 

 

Vil du have mere tid, bekymre dig mindre og spare penge? Selvfølgelig vil du det! Her er 12 nemme måder at forenkle dit liv på og blive mere organiseret, produktiv og endda sundere!

Før vi kommer til “The Good Stuff” de gode ting, vil jeg påpege noget, som jeg har indset for nylig. Simpel betyder ikke altid let, gør det? Du kan komme med en løsning, der forenkler et problem, men det vil ikke nødvendigvis være let at følge op på den løsning. Det kræver stadig en vis viljestyrke og en hel del indsats. Derfor forsøger jeg at inkludere tip, der er lette nok til at implementere relativt hurtigt, og de kræver ikke en enorm indsats fra dig (er jeg ikke så tankevækkende? Du er velkommen!)

Så uden videre, her er 12 tip, der sparer tid, penge og energi, mens du bliver sundere og mere produktiv! Lad os gøre det!

12 nemme måder at forenkle dit liv på

1. Sæt månedlige mål.
I stedet for nytårsforsæt skal du sætte dig 1-3 mål hver måned. Jeg har sat tre mål hver måned siden januar, og det har tilladt mig at starte nye vaner, nedbryde større mål i håndterbare bidder og opnå ting, jeg har tænkt mig at gøre i lang tid.

2. Bær en vandflaske overalt.
Vi ved alle, at det er super vigtigt at forblive hydreret, men det er så meget lettere at gøre det, hvis du altid har en vandflaske med dig.

3. Fjern dit skab.
Du kender den følelse, når du har for mange tøj og intet at bære? Ja, det er tid til at blive rigtig ærlig over for dig selv og slippe af med det nederdel, du har haft i et år, der stadig har etiketten fastgjort (vi har alle været der, jeg ved). Frigør nogle dyrebare pladser med denne enkle guide til decluttering af dit skab!

4. Skriv e-mail-opgaver på papir.
Hvis du er overvældet af alle e-mails i din indbakke, skal du starte øverst og skrive eventuelle anmodninger, du har modtaget, eller handlinger, der skal gøres, ned. At se disse opgaver på papir hjælper dig med at prioritere og kan hjælpe dig med at være mere effektiv med din tid (i stedet for at svirpe frem og tilbage mellem e-mails og beslutte, hvilken du vil tackle næste).

5. Følg en hurtig morgenrutine.
Ikke alle har tid til en detaljeret morgenrutine! Gør tingene lidt enklere og inkorporer disse 5 sunde vaner i dine morgener i stedet.

12 nemme måder at forenkle dit liv på Det lykksalige sind

6. Pak et on-the-go kit.
Ved du, hvornår du skal foretage en uventet tur over natten og har brug for at pakke i en fart? I stedet for at bekymre dig om, hvorvidt du vil glemme noget, skal du opbevare et færdigpakket sæt med produkter under din håndvask, så du kan få fat i det i en fart. Disse prøveposer med shampoo og den minirengøringsmiddel, du fik i sidste måneds Birchbox, er perfekte til at sætte i dit sæt.

 

7. Brug 50/30/20 reglen.
Når det kommer til budgettering af penge, er de fleste af os ret uklare. Jeg blev aldrig lært denne slags ting i skolen! Men jeg har lært, at en god tommelfingerregel er at bruge 50% af din månedlige indkomst på leveomkostninger, 30% på livsstil, og 20% ​​skal gå til besparelser. Her er et gratis budgetteringsregneark, der gør det lettere for dig, ven!

8. Invester i en crockpot.
Okay, det er ikke engang virkelig en investering, er det? De er som $ 30. Men crockpots kan gøre Jamie Oliver til den værste af kokke, og du kommer hjem til et måltid, der er klar til at spise med det samme. BAM!

9. Start en kapselgarderobe.
En forenklet garderobe bestående af tøj, du absolut elsker, betyder mindre penge brugt på shopping OG mindre tid på at blive klar om morgenen. Vil du starte din egen? Her er en trinvis vejledning!

10. Afmeld e-mails.
Ved du hvad der tager unødvendig tid? E-mails, som du ikke er ligeglad med. Se hvor mange lister du abonnerer på med Unroll.me (du bliver chokeret over nummeret). Få den vrøvl ud af dit liv!

25 nemme måder at forenkle dit liv på Det lykksalige sind
11. Lav din frokost natten før arbejde.
Hvis du laver dine frokoster på forhånd, vil du a) træffe sundere valg ved at undgå cafeteria mad, b) spare penge og c) have mulighed for at pakke dig selv nogle mørk chokoladedækkede rosiner som en snack og hvad der kunne være bedre end det? Brug for nogle ideer? Tjek disse sunde og lækre frokoster til arbejde.

12. Få en pung arrangør.
Jeg mener ikke en af ​​de krybningsværdige Som set på tv-pungarrangører, folk. Jeg taler om en lille taske, som du kan gemme let mistede fornødenheder som chapstick, håndkrem, bobby pins og penne. Ikke mere

 

About the author

IT Supporter at | Website | + posts

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search